Song For You


You could be my unintended
Choice to live my life extended
You could be the one I’ll always love
You could be the one who listens to my deepest inquisitions
You could be the one I’ll always love
I’ll be there as soon as I can
But I’m busy mending broken pieces of the life I had before
First there was the one who challenged
All my dreams and all my balance
She could never be as good as you
You could be my unintended
Choice to live my life extended
You should be the one I’ll always love
I’ll be there as soon as I can
But I’m busy mending broken pieces of the life I had before
I’ll be there as soon as I can
But I’m busy mending broken pieces of the life I had before
Before you




Pertemuan Kami


Assalamualaikum , hye aku Reene Roffini Ramlan , tp kowg boleh pnggil Ree , nie BLOG aku , aku nak ceritakan kisah cinta aku , okay aku sudah diteken oleh Muhammad Zaid Salji , owg pnggil die Zaid . yaah ! mmg bnyak owg xtahu yg aku sudah couple sbb aku xbuat relantionship tp,nnty sudah masuk setahun bwu kami buat relantionship . kite owg nie special xsuke heboh2 mcm owg laen . but xkisahlah .heee.


2.8.2010
Tarikh nie adalah penemuan kami mula berkenalan , aku kenal zaid nie melalui Myspace, yah dulu aku aktif ngn myspace .first aku xtahu rupa zaid nie mcm mana , aku mula suke die disebabkan rambut die. bile aku melihat wajah die .aku mule sukekan die sngt2 .dan kami berkawan ,die menceritakan masalah die pada aku .aku tengok die sngt baek dan jujur.dan aku suke kan cara die . dan die mula buatkan aku mula jatuh cintakan die. kami sudah bercinta .


9.9.2010
Ini adalah tarikh die melamar aku ,klo kowg nak tahu tarikh nie adalah malam raya .so ROMANTIK . die sweet gile .malam yg aku xleh lupakan .aku p0n menerima die sebagai kekasih aku .sampai skunk . yah sejak kami couple kami susah utk bergaduh .die xpenah sekali p0n buat aku kecewa. die sngt2 baek .klo kowg nak tahu die nie bawah setahun aku 1995 .walaup0n die muda dari aku tp die sngt matang . aku suke die.tp, malangnye die ngn aku berjauhan die stay kt perak dan aku stay kt kL .so, mmg lah susah utk bertemu.

3.2.2011
Ini adalah tarikh pertemuan pertama kami berdua berjumpa .mase tu aku datang ke perak sebab sedara aku ade kenduri disitu .berdekatan dengan rumah die .aku stay situ dua hari .tp kami mahu berjumpe bnyak sngt halangan dan dugaan yg kami terima .kami tidak dating .hanya dapt melihat muke nye sahaja .alangkah sedihnye.tp aku xakan lupe kannye.setelah melihat muke die bertambah cinta ku padanya .bagi aku die terlalu handsome.


Tentang Dia


Nama : Muhammad Zaid Salji
Umur : 16 tahun / 1995
Tinggal : Perak
Study : SMK Teknik Grik
Anak ke : 5 dari 5 adik beradik




Sweet Tentang Dia

Dia sowg yang ROMANTIK ,apa yg Romantik . time birthday aku die pas hadiah kt kakak aku then die bg kt aku dalam hadiah tu die bagi dua baju kesayangan die satu baju elmo ,satu baju kemeja , patung elmo .tp aku hilangkan patung elmo tu  [sorry abie  :'(  ] die bagi jam dari mekah ,dan die bagi satu gmbr pasport die .hee  ( comel busyuk ) .kadang die manje sangat . die suke saya bercerita .die dengar cerita saya dengan teliti ( abie dengar x ? ) heeee .klo die marah die xpenah nak maki hamun .die diam je .


Tp walaup0n mcm tu ttp saya rase takot. sbb sy xnak kehilangan die .dan satu hal lagi .die janji ngn saya die tunggu saya ,dan die mahu mengawini saya.huhuhuhu. saya akan tunggu awak juga .seowang kelaka dan sportting . saya suke gurau2x ngn die .comel gileee.. die suke tengok saya senyum heee. saya p0n :P die janji ngn saya bile kite kawen die nak belikan saya kucing .huuhuhu.


Janji Saya pada Dia


Abie ,sayang janji saya xkan hampekan abie. Abie always dalam hati sayang .walup0n abie sebok selalu ,always bz ,syg ttp tunggu abie. abie laen dari yg laen .sayang xpenah lagi jumpe laki sebaik abie. sayang xkisah kekurangan abie. saya xpandang harta saya xpndang rupa. yg sayang padang hanyalah hati abie yg iklas dan jujur ngn sayang.


Walaup0n sayang selalu buat abie kecik hati tp saya xniat p0n sayang xsanggup tngok abie menangis sbb sayang . sayang nak abie je dalam hati sayang .always . sayang nak abie yg jady suami sayang. xde yg laen boleh mengantikan abie.walaup0n kite berjauhan tp abie sentiasa ade dekat dalam hati saya .
I LOVE YOU BIEEE....... <3


                 TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA
                                                                


                                                                                             YANG BENAR REE SIMPSON






FOLLOW ME
Twitter : Reeneroffini@yahoo.com
Facebook : Reeneroffini@yahoo.com
Skype : Reeneroffiniramlan
Yahoo messenger : Reeneroffini@yahoo.com