ABOUT MY SELF

JULING


SENGET


HELLO2 ! KOPI KU MILO.hello guys ini sayang ,yah ! i know i xcantek ,xkisah lah saya dh ade BOPEREN, hahha ..blaa.. blaaa...blaaa.. Name kite REENE ROFFINI RAMLAN .pelik kan? hee saya p0n xtahu apa maksud die BAPAK kite yang bagi .okay kowg boleh panngil kite REE, simpson tu suami saya lah.. ishh2x jngn kacau die .nnty kite geget kunk. hahha jahat kite nie. umo kite 17 tahun , lahir 2 october 1994. dh nak dekat lah awak nak HADIAH ? heee. okay kite stay mana?KUALA LUMPUR je . tempat penuh ngn lumpur. heee. tahun nie kite SPM ? ISHH hate nye rase nk tadika balik je ,kan kan kan. xsyok bile dah besar nie , xdpt nak maen TOYS. maen mak2 , maen masak2 kt blkg kebun . umur semakin meningkat . xpelah.kite sedar diri kite .hidup perlu diteruskan.

Saya mempunyai 5 AHLI keluarga 1 bapak 1 emak 3 sibling. heeee.tp kite nie ade TWIN ,tp xsame lah ,die LELAKI, umo die? laa name p0n twin mestylah same umo. ade satu kakak paling JONGOS ishh ,jahat kite nie umo die 20 tahun , sudah taken lahh.. sikit je adik beradik kite xyah ramai2x menyusahkan smua bnda nak kene kongsi.xsuke lah ,rase rimas plk .wueek kite nie kedekut sikit.


SAYA JENIS MCM MANA?
Kite jenis macam mana?okay hidup kite simple je . mak ayah saya yg kaya , saya hanya menumpang je . insyallah saya boleh jdy kaya ,amin :) saya nie pendek tinggi kite 149 rendah kan? xmcm budak form 5 lngsung .BERAT? 45 kot ? ENTAHLAH .. x merokok ,x isap shisha , x lepak malam .suke terperap kt dalam bilik. HOBY? suke beranagn ,on9, maen hanster ,maen kucing, shopping, berjalan, dengar lagu, lepak ngn kawan , ptg okay. MAKAN? cerewet sikit . kite x makan makanan yg berempah sngt contoh KARI! hahha fav* ayam goreng ,telor ,simple2 je . heeee.suke berfesyen ! i love fesyen ,


KAWAN ?

KAWAN ? okay saya ramai kawan smua bangsa ade . heee ,sombong tu kdg2x je klo xde mood .suke berkawan ngn smua nye. tp hate owg yg suke buruk2x kan kite . kawan girl xkisah sangat . kawan lelaki nie berpada2 sikit sebb saya nie sudah berpunye xleh lebih , saya ade sorg kawan special name die AIDA RAZALI , yah ! palssss ! die mmg cantek kite owg dh mcm adik beradik, kakak adik ,bff smua lahhh ,too special too me.. heee.say ramai kawan girl dari boy . dulu je ramai kawan boy now dh ade bf stop of boy.



HELLO !THANKS FOR READ .